Online ticketsysteem

Voor wie?

Het online ticketsysteem is bedoeld voor organisaties en bedrijven die een boekbaar aanbod hebben dat van toegevoegde waarde is voor onze bezoekers. Iets karaktervols, iets eigenzinnigs, iets typisch Gronings. Bijvoorbeeld tickets voor musea en attracties.

Wat krijg je hiervoor?

  • Jouw bedrijfsvermelding op www.visitgroningen.nl wordt uitgebreid met een boekingsknop
  • Als je meedoet profiteer je van gezamenlijke promotie en natuurlijk van ons grote (online) bereik
  • Directe conversie door het boeken van toegangstickets
  • Dankzij het check-in systeem en het managementdashboard kun je de beschikbaarheid van tickets goed managen en controleren
  • Het systeem biedt de mogelijkheid om reserveringen te maken, met tijdssloten te werken en een maximumaantal bezoekers per tijdsslot in te stellen. Hiermee voldoe je makkelijk aan de geldende regels.  

Wat kost het?

Marketing Groningen neemt de investering voor het aanmelden en deelnemen voor haar rekening. Vervolgens geldt het 'no cure no pay' principe. Dit betekent dat je enkel betaalt wanneer je iets verkoopt. Op het moment dat een ticket verkocht wordt via visitgroningen.nl of de Groningen Store, betaal je 10% commissie over de ticketprijs, exclusief btw en transactiekosten. Deze opbrengsten worden vervolgens door Marketing Groningen ingezet voor de doorontwikkeling van het ticketsystem en in de promotie van het boekbare aanbod.