Aanmelden online ticketsysteem

Belangrijk: om in aanmerking te komen voor het ticketsysteem dien je een online bedrijsvermelding op visitgroningen.nl te hebben. Heb je nog geen online bedrijfsvermelding? Vraag het aan via dit formulier.

Correspondentiegegevens


Bedrijfsgegevens

Ik verkoop mijn tickets al online, kan ik meedoen? 
Door mee te doen vergroot je je vindbaarheid onder de bezoekers aan Groningen. Je hebt een groter bereik en je bereikt op deze manier ook nieuwe bezoekers. Je systeem is, door maatwerk, te koppelen aan het Groningen platform. 

We hebben nog geen ticketsysteem, wat nu? 
Dan kun je je tickets aanbieden op je eigen website en is er een koppeling met onze ticketpagina. Je betaalt over de geboekte toegangskaartjes via je eigen website of balie een fee aan Tiqets van 2,5%, exclusief btw en kosten (€ 0.06 per sms en +/- €0,25 betalingskosten per boeking).  Tiqets is een White label, daardoor komt het geheel in je eigen kleurstelling en logo op je site. Wanneer je je aanmeldt voor 1 juli is er een aanbieding van 2% i.p.v. 2,5% voor één jaar voor de boekingen via je eigen website. Het is een gebruiksvriendelijk systeem en bij vragen over gekochte tickets pakt de klantenservice van Tiqets dit op. 

Heb je al online ticketverkoop? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.