Voor ondernemers en instellingen

Samen met ondernemers en instellingen zorgen we ervoor dat Nederlandse en buitenlandse toeristen onze stad en provincie komen ontdekken. En dat ze blijven terugkomen. Door gebruik te maken van onze diensten zet je jouw bedrijf, instelling of evenement nog beter op de kaart. Bekijk de mogelijkheden hieronder. 

Evenement aanmelden

De leukste concerten, voorstellingen, evenementen en tentoonstellingen in de stad en de provincie mogen niet ontbreken in de Uitagenda op Visit Groningen. Onze wekelijkse uittips op social media en onze maandelijkse nieuwsbrief vullen we met evenementen uit onze Uitagenda. Heb jij een evenement of activiteit die je graag in de Uitagenda wilt plaatsen? Meld 'm dan snel aan via het formulier.

Evenement aanmelden

Beeldbank

Iedereen die dat wil, kan afbeeldingen van Groningen zonder kosten gebruiken ten behoeve van de promotie van de regio Groningen. Via onze eigen beeldbank bieden we de mogelijkheid om beeldmateriaal te downloaden. De foto’s zijn rechtenvrij maar vermelding van de fotograaf of eigenaar is verplicht. De beelden mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Kan je niet vinden wat je zoekt? Stuur dan een e-mail.

Naar de beeldbank

Content

Het hele jaar zorgen we voor nieuwe content voor onze website visitgroningen.nl en onze social media kanalen. Ook delen we via onze social media kanalen en in de toeristische nieuwsbrief de leukste tips en uitjes voor potentiële bezoekers. Heb je een leuke tip, een bijzondere onderneming of organiseer je een activiteit of evenement? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail

Toolkits

Om ervoor te zorgen dat ook jij kunt laten zien waarom er niets boven Groningen gaat, stellen we vanuit onze campagnes en projecten diverse toolkits beschikbaar. Met verschillende middelen die je kunt inzetten via je eigen kanalen. Zo bouwen we samen aan een sterke reputatie voor Groningen.

Bekijk de toolkits

Online bedrijfsvermelding

Maandelijks inspireren en informeren we met ons online toeristische platform Visit Groningen tienduizenden unieke gebruikers over het toeristische aanbod van Stad en Ommeland. Wil jij jouw toeristische onderneming graag onder de aandacht brengen van deze bezoekers?Meld jouw onderneming dan aan voor een bedrijfsvermelding. Een online bedrijfsvermelding op Visit Groningen is gratis.

Meer informatie

Zakelijke Groningen Store

Ben je opzoek naar een tof geschenk voor je medewerkers of relaties? Daarvoor is er nu de zakelijke Groningen Store. Speciaal voor ondernemers. In deze webshop kan je terecht voor cadeaukaarten en Groninger cadeaus. Ook bestel je in deze webshop heel eenvoudig originele cadeau- en kerstpakketten. Je laat ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achter.

Bekijk de webshop

Online ticketsysteem

Samen met jullie willen we het vrijetijdsaanbod van Groningen niet alleen vindbaar, maar ook online boekbaar maken. Bied je tickets daarom aan via onze website visitgroningen.nl en aan de balie van de Groningen Store (VVV) in het Forum. Als je meedoet profiteer je van gezamenlijke promotie en natuurlijk van ons grote (online) bereik. Ons systeem biedt de mogelijkheid om reserveringen te maken, met tijdssloten te werken en een maximumaantal bezoekers per tijdsslot in te stellen.

Meer informatie

Lees verder