Groningen Store

Soms moet je net even om het hoekje kijken. Of met tegenwind een dijk over. In Groningen valt een hoop te ontdekken en daar kun je af en toe wel wat hulp bij gebruiken. De Groningen Store in het Forum Groningen is het startpunt voor jouw ontdekkingstocht door Groningen. Zelfs buiten de openingstijden kun je hier terecht om inspiratie op te doen. 

Laat je inspireren

VVV Groningen bestaat inmiddels 136 jaar. Een rijke geschiedenis met enorme ontwikkelingen voor het VVV-vak. Van oudsher ingestoken op het gidsen van het ‘vreemdelingenverkeer’, nu meer en meer gericht op het inspireren van bezoekers en bewoners. De VVV-functie levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een gastvrije (merk)beleving van Groningen en levert een substantiële bijdrage aan de lokale en regionale economie en maatschappij. Met de doorontwikkeling naar Groningen Store (VVV) in 2019 is de VVV uitgegroeid tot een van de meest toekomstbestendige brand stores van Nederland met een top 3 positie in Nederland en een A-locatie in Groningen.

'Duurzaam en typisch Gronings'

Assortiment

Het assortiment van de Groningen Store (VVV) bestaat uit mooie producten, gemaakt en bedacht door Groninger makers of bedenkers. De nadruk ligt op eerlijke duurzame producten met een kloppend verhaal. Onze eigen producten: de “Er Gaat Niets Boven Groningen” lijn is na meer dan 15 jaar, net als het Merk gerestyled. Deze lijn producten wakkert de trots voor Groningen aan bij de bewoners, oud-bewoners en bezoekers. De producten zijn verkrijgbaar in de Groningen Store en in de webshop.

Naar de webshop

Zakelijk

De Groningen Store is er ook voor zakelijke klanten. Om zakelijke bestellingen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een zakelijke webshop. Hier kan je terecht voor cadeaukaarten en Groninger cadeaus voor je personeel of zakenrelaties.

Naar de zakelijke webshop

'Met trots gemaakt in Groningen'