Boekje Gronings Goud

De één is verliefd op de stad, de ander is dol op het platteland, weer een ander raakt niet uitgepraat over de eindeloze vlakte van de Waddenzee. Hoe dan ook, we weten allemaal dat Groningen een unieke provincie is. Daarom heeft De Verhalen van Groningen nu het boekje ‘Gronings Goud – Het Verhaal van Groningen in een notendop’. Dit boekje toont waarom wij als Groningers trots mogen zijn op onze stad en Ommelanden.

Groningen uniek?

Waarom is Groningen zo uniek? Hoe komt dat nou precies? Wat maakt Groningen tot Groningen? Wie zijn de Groningers? Hoe komt het dat Groningen vandaag de dag is zoals het is? Op dit soort vragen wil de organisatie De Verhalen van Groningen een antwoord geven. Weet u de antwoorden? Hoe meer u van iets weet, hoe meer u iets waardeert. Dat geldt ook voor Groningen. Groningen moet u beleven. Om dat beter te kunnen doen is het handig als u wat weet van de geschiedenis. Daar helpen wij u bij. Om te beginnen met dit compacte boekje over ons Gronings Goud!

Boekje bestellen?

Wilt u het boekje ontvangen? Stuur een mailtje naar info@marketinggroningen.nl en laat ons weten hoeveel boekjes u wilt hebben en waar ze heen gestuurd kunnen worden.