Leuk dat je er bent-momentjes

We heten iedereen welkom in onze mooie stad. Bijvoorbeeld op plekken waar wordt gewerkt om de stad nog mooier te maken. Dat kan zorgen voor oponthoud. Dit zijn de momenten dat we gasten tegemoet komen met een ludieke actie of gewoon een vriendelijke groet. Hier vind je een greep uit de activiteiten.

Bloemzaadjes uitdelen

Op Tweede Pinksterdag heetten we iedereen van harte welkom bij de woonboulevard in Groningen. We begroetten de bezoekers met een vriendelijke groet, een warme glimlach en bloemzaadjes. Of je nu inwoner of bezoeker was, we deelden de bloemzaadjes uit als teken van dank, maar ook van groei en bloei. Bloeiende bloemen, bloeiende stad Groningen.

P+R acties

Parkeren op de P+R's is niet alleen handig, het is ook nog eens leuk! Gedurende het jaar zijn wij aanwezig op de P+R's met kleine geluksmomentjes, warme glimlachen en vriendelijke groeten. Zo werden onder andere bezoekers en chauffeurs aan de stad Groningen warm onthaald tijdens de Bloemenjaarmarkt door het uitdelen van koffie en thee.

Heerlijke cupcakes

In het paasweekend deelden we, voor het Groninger Museum, cupcakes uit in verband met het 150-jarig bestaan van de culturele topattractie. De brug bij het Groninger Museum verbindt het Centraal Station met het hart van de stad en zorgt voor veel passanten. De cupcakes werden dan ook smaakvol ontvangen en zorgden voor een glimlach bij de mensen.

Wereldfietsdag

Tijdens Wereldfietsdag hebben de Gastvrij teams fietsers blij gemaakt met een leuk cadeautje. De teams deelden o.a. kleurrijke fietsbellen uit. Fietsers werden op deze manier verrast en beloond omdat ze de fiets hebben gepakt en daarmee een duurzame optie hebben gekozen.

Wijkacties

In Selwerd en het Reitdiep werden bezoekers verrast met leuke wijkacties. Zo organiseerde de Reitdiepwijk een Collect & Connect dag om samen de schoonste wijk van Groningen te worden. Door het gastvrijheidsprogramma werd de verrassingsmuur beschikbaar gesteld. Passanten konden dobbelen en leuke prijzen winnen die door verschillende lokale ondernemers werden aangeboden.

Voetenbadterras

Levende standbeelden, vriendelijke gastdames- en heren én een heus voetenbadterras toverde een grote glimlach op de gezichten van bezoekers die ondanks de hitte de stad bezochten. Lekker zitten in de kruiwagen met je voeten in het water, een goede selectie ontspannende muziek en dames en heren die met een compliment je dag net wat leuker maken.  

Drop je idee

Wil je met jouw onderneming meedoen aan een charme-actie of heb jij een geweldig idee voor het verrassen van bezoekers? Stuur dan een mail naar info@gastvrij-groningen.nl