Leuk dat je er bent ja!

Een klein geluksmomentje, een glimlach of een vriendelijke groet. Als gastvrije ondernemer maak jij het verschil. Daarom hebben we tools ontwikkeld die jou helpen bij het op z'n Gronings onthalen van je gasten of klanten. 

 

Leuk dat je er bent-momentjes

We heten iedereen welkom in onze mooie stad. Bijvoorbeeld op plekken waar wordt gewerkt om de stad nog mooier te maken. Dat kan zorgen voor oponthoud. Dit zijn de momenten dat we gasten tegemoet komen met een ludieke actie of gewoon een vriendelijke groet. Dit kan bijvoorbeeld een feestje zijn in een bouwput of het inzetten van onze verrassingsmuur vol met gratis cadeautjes. Wil jij ook een leuk dat je er bent-moment organiseren in jouw straat of wijk? En kan je wel wat hulp gebruiken? Stuur dan een e-mail naar info@gastvrij-groningen.nl.

'Laat zien dat je het leuk vindt dat ze er zijn!'

Liesbeth over gastvrij zijn

Liesbeth Vonk is eigenares van Hartendief, een kinderwinkel in de stad. Ze deelde met ons waarom ze ervoor heeft gekozen om in Groningen te ondernemen. Ook vertelt ze wat gastvrijheid voor haar betekent en hoe je als ondernemer samen sterker staat.

Lees meer

Gastvrijheid in beeld

Om te laten zien hoe leuk het is in Groningen. En om mensen welkom te heten in de stad en daarbuiten hebben we een aantal video's gemaakt. De gastvrijheid straalt er vanaf! Deze video's zijn ingezet op visitgroningen.nl en op social media. Bekijk het voorbeeld: Winkelen buiten het centrum. Leuk dat je er bent, ja! 

Winkelen in de wijken

Ideeënbox

Mis je nog een gastvrije tool of heb jij een geweldig idee voor het verrassen van bezoekers en gasten?

Drop je idee