Zakelijk bestellen kan eenvoudig online

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we nu ook een zakelijke webshop. Daar kun je terecht voor cadeaukaarten en Groninger cadeaus. Ook bestel je in deze webshop heel eenvoudig originele cadeau- en kerstpakketten. 

Groningse chocoladeletters nu met 10% korting

Omdat onze chocoladeletters in de vorm van een trotse ‘G’ vorig jaar zo goed in de smaak vielen, zijn ze dit najaar weer verkrijgbaar bij de Groningen Store. Naast de inmiddels bekende smaken ‘Mosterd’, ‘Fladderak’ en ‘Oude Wijvenkoek’, introduceren we dit jaar een nieuwe limited edition letter met een unieke Groninger smaak: ‘Koffie’ van TikTak koffie uit Groningen. 

De chocoladeletters worden exclusief verkocht bij de Groningen Store. Bestel je ze voor 15 november? Dan profiteer je van 10% korting. Bijvoorbeeld leuk als bedankje voor je personeel. 

De chocoladeletters zijn op dit moment alleen nog te verkrijgen via de zakelijke webshop. Zodra de Sint weer in het land is zijn de letters ook weer te verkrijgen in de VVV/Groningen Store in het forum en via www.groningenstore.nl. 

Persoonlijk account aanmaken

Ga naar www.groningenstore.nl/zakelijk en maak een persoonlijk account aan. Voortaan kan je via dit account je bestelling snel en gemakkelijk plaatsen. Het sturen van een e-mail met je bestelling is dan niet meer nodig. Met je account kan je gewoon op rekening kopen, prettig en eenvoudig dus.