Online ticketplatform voor Stad en Ommeland

Marketing Groningen is gestart met een online ticketplatform voor Stad en Ommeland. Daarmee wordt het culturele en recreatieve vrijetijdsaanbod van Groningen niet alleen beter vindbaar online, maar ook beter boekbaar. Afgelopen week zijn de eerste ondernemers en instellingen uit stad en Ommeland geënthousiasmeerd om zich aan te melden en hun diensten online aan te bieden via het platform. 

Beter online vindbaarheid van aanbod

Met het platform wil Marketing Groningen het prachtige, kleinschalige vrijetijdsaanbod zoals de vele kerkjes, borgen en ander erfgoed nog beter in de (online) etalage zetten. Op dit moment is veel van het aanbod wat de provincie Groningen te bieden heeft nog niet goed online vindbaar. Daar wil Marketing Groningen op inzetten en het aanbod makkelijk vindbaar en tegelijkertijd boekbaar maken. 

Meedoen is gemakkelijk

Ondernemers en instellingen kunnen hun tickets via de website visitgroningen.nl en aan de balie van de Groningen Store (VVV) in het Forum Groningen aanbieden. Het ticketsysteem biedt de mogelijkheid om reserveringen te maken, met tijdssloten te werken en een maximumaantal bezoekers per tijdsslot in te stellen. Bezoekers kunnen vervolgens eenvoudig de tickets bestellen en betalen.
Bovendien profiteren de deelnemende instellingen en attracties van gezamenlijke promotie en van het grote (online) bereik van Visit Groningen. 

Meer informatie en aanmelden

Hiermee hoopt Marketing Groningen samen met de ondernemers ervoor te zorgen dat de bezoekers deze zomer Stad en Ommeland weer kunnen ontdekken. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of aanmelding terecht op partners.visitgroningen.nl