Marketing Groningen maakt intro video voor internationaal publiek ESNS

Eurosonic Noorderslag 2022 is weer los! Van woensdag 19 t/m zaterdag 22 januari 2022 presenteert ESNS showcases van zo’n 400 Europese artiesten. Jonge opkomende bands uit alle Europese landen krijgen een breed podium, vaak een springplank naar succes. Talentontwikkeling, creativiteit en verbinding, daar gaat het om. Juist nu is dat zo enorm waardevol voor de innovatie, ondernemerschap en noodzakelijke flexibiliteit.

Eurosonic Noorderslag zet Groningen op de kaart bij een jong publiek en cultuurminnend Europa. Om de 40.000 online bezoekers van ESNS toch Groningen te laten beleven is ons gevraagd een welkomst video te maken. Groningen is een bruisende stad en aantrekkelijke regio. Hier wordt volop gebouwd aan de stad en gewerkt aan economische thema’s die van wereldwijd belang zijn. Hier gebeurt het! ‘Welcome to Groningen: Join us to build the future…in energy, health, digital’. 

De video is onder andere bedoeld voor internationale bezoekers met een meer zakelijk motief (conferentiebezoekers ESNS). Overheden, personen en organisaties die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen van de internationale entertainment industrie. Dit zijn personen uit zo'n 24 verschillende landen. 

Vandaag is de video bij de opening van ESNS om 10.00 uur voor het eerst getoond. De video is tot het einde van het festival continu te zien in een loop met andere info-video’s. Onze video is ook te zien op het scherm op de Grote Markt en via de socials van ESNS. 

De video is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen, provincie Groningen, Groningen Bereikbaar en ESNS. Met dank aan Martiniplaza en het Forum.

Bekijk hier de video.


Video credits
Concept: Marketing Groningen
Beeld, productie & edit: The Brandwagon @enter.the.brandwagon
Muziek: Them Dirty Dimes @themdirtydimes
Licht: 2join @2join

Meer informatie over het festivalprogramma is te vinden op www.esns.nl.