Lekker, de nieuwste chocoladeletter 'Kon Minder bier'

Sinds vorige week ligt onze nieuwste limited edition chocoladeletter in de Groningen Store: de ‘Kon Minder bier’! Deze ‘Kon Minder bier’ chocoladeletter is in samenwerking met Baxbier en Chocoladedroom uit Niekerk tot stand gekomen. De smaken die je in het speciaal biertje proeft komen ook terug in deze chocoladeletter. Het is een pure letter, met sinaasappelsmaak en een vleugje alcohol. 

 

Gronings streekproduct

Het is al het derde jaar dat we een chocoladeletter uitbrengen. Ieder jaar presenteren we een nieuwe typische Groningse smaak. Eerder brachten we al vier andere typische Groningse smaken uit: ‘Mosterd’ van Marne Mosterd, ‘Oude Wijvenkoek’ van Knol's Koek, de ‘Fladderak’ van Hooghoudt en ‘Koffie’ van Tiktak Koffie. Echte Groningse samenwerkingen met als resultaat een origineel Gronings (streek)product. 

Groningen Store

Benieuwd hoe de letter smaakt? De chocoladeletters zijn te koop in onze Groningen Store in het Forum en te verkrijgen via groningenstore.nl. De letter is ook te bestellen via onze zakelijke webshop: zakelijk.groningenstore.nl. Ze zijn namelijk ook heel leuk (en lekker) om weg te geven als zakelijk geschenk of aan je medewerkers.