Aftellen met de Groningse online Adventskalender

Van 1 december tot en met 24 december vind je op visitgroningen.nl/adventskalender een echte Groningse digitale Adventskalender. Met deze Adventskalender wil Marketing Groningen samen met hun volgers en fans van Groningen het jaar op een leuke manier afsluiten.

Prijzen winnen met Gronings tintje

Iedere dag kan je vanaf 00:00 uur een nieuw deurtje openmaken en meedoen met de winactie van die dag. Wat de winactie is ontdek je pas als je het deurtje hebt opengemaakt, net als bij een normale Adventskalender. Met deze winacties maak je bijvoorbeeld kans op de leukste cadeaus uit de Groningen Store, cadeaus die worden aangeboden door ondernemers en tickets voor leuke uitjes in de stad en provincie. Als hoofdprijzen zitten er ook een meezingcafé op locatie, een luxe diner voor twee en een overnachting in de kalender verstopt. Voor ieder dus wat wils. 

Groningse cadeaus

De cadeaus uit de Groningen Store, het diner en de overnachting worden aangeboden door Marketing Groningen. De andere cadeaus worden gratis aangeboden door ondernemers uit de stad en provincie. 

Met deze Adventskalender wil Marketing Groningen samen met hun volgers en fans van Groningen het jaar op een leuke manier afsluiten. 'We hebben dan ook ons best gedaan om een Adventskalender vol mooie cadeaus en prijzen samen te stellen. Zo maken we de decembermaand dit jaar nóg een stukje gezelliger'.

Geen deurtje missen?

De adventskalender vind je op visitgroningen.nl/adventskalender. Zeker weten dat je geen deurtje mist? Volg dan het Instagram van Visit Groningen voor een dagelijkse reminder: instagram.com/visit.groningen/