Tien redenen waarom Deloitte Fast50 naar Groningen komt

maandag 14 september 2015

Tien redenen waarom Deloitte Fast50 naar Groningen komt

Groningen is dé start-up-stad van Nederland, barst van talent en ligt dichterbij dan je denkt. Het zijn drie van de in totaal tien redenen waarmee de vijf initiatiefnemers achter het bidboek ‘Fast50 naar Groningen’ de organisatie van de Technology Fast50 wisten te overtuigen om dit jaar naar Groningen te reizen. Op 9 oktober wordt in de Mediacentrale de ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland bekendgemaakt.

Het is voor het eerst dat de prijs in Groningen, of zelfs maar buiten de Randstad, wordt gepresenteerd. En volgens de initiatiefnemers van ‘Fast50 naar Groningen’ werd dat hoog tijd. De vijf partijen - Marketing Groningen, de gemeente Groningen, het Groningen Congresbureau, Deloitte Groningen en Voys – hebben gezamenlijk een website gemaakt om de organisatie te overtuigen dit jaar eens naar Groningen af te reizen.

Op die site staan tien pakkende redenen waarom de uitreiking van de prijs dit jaar in Groningen plaats moet vinden. Tegenargumenten dat Groningen te ver weg zou zijn, worden onderuit gehaald en redenen als ‘Groningen is dé start-up-stad van Nederland’ worden gestaafd met cijfers. Ook de inhoud van het programma wordt op de site al uit te doeken gedaan. En dat met de toevoeging dat het feestje daarna – in tegenstelling tot eerdere jaren – in Groningen niet dood zal bloeden. Want: ‘Groningen staat bekend om zijn poppodia en de kroegen kennen geen sluitingstijden.’

De tien redenen waren blijkbaar genoeg om de organisatie te overtuigen naar Groningen af te reizen. De uitreiking vindt plaats op 9 oktober. De dag begint in The Big Building waar de tien Rising Star-genomineerden met hun pitches strijden om de titels ‘Rising Star 2015’ en ‘Most Disruptive Innovator 2015’. De bekendmaking van de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland vindt ’s avonds plaats in de Mediacentrale. 

Deel deze pagina