VVV Groningen en UIT Groningen

VVV Groningen en Uit Groningen zijn onderdeel van Marketing Groningen. Het doel van de organisatie is om meer bezoek naar Groningen te genereren: bezoekers die ook nog eens vaker komen en meer geld besteden in stad en provincie. Marketing Groningen werkt nauw samen met het toeristisch bedrijfsleven en de diverse koepelorganisaties zoals bijvoorbeeld GCC (Groningen City Club) en het Groningen Congres Bureau. De samenwerking heeft tot doel een zo herkenbaar en eenduidig mogelijk 'Er gaat niets boven Groningen' op de kaart te zetten.

VVV Groningen

Bij de VVV op de Grote Markt kun je uiteraard terecht voor toeristische informatie over de stad en de provincie Groningen, maar ook over de rest van Nederland. In de VVV-winkel is onder andere een uitgebreid assortiment 'Er gaat niets boven Groningen'-producten te koop. En natuurlijk is hier de populaire VVV cadeaubon te koop, naast bijna alle soorten andere cadeaubonnen. Hotelovernachtingen, arrangementen, stadsrondleidingen met een VVV-gids: het kan allemaal geregeld worden bij de VVV. Klik hier voor meer informatie over de VVV Groningen. 

Uit Groningen

Uit Groningen, www.uit.groningen.nl, is een website waarop alle uitgaansactiviteiten van Stad en Ommeland zijn te vinden. Exposities, theater en dans, maar ook sportevenementen en braderieën. In de Uitshop kun je ieder weekend terecht voor last-minute tickets.
 

Deel deze pagina