Organisatie

‘Er gaat niets boven Groningen’ is dé slagzin van Marketing Groningen, en tevens de bekendste citymarketing slogan van Nederland. Marketing Groningen heeft als doel de aantrekkings- en bindingskracht van Groningen te versterken onder (internationale) bezoekers, bewoners, bedrijven en ondernemend talent. Dit doet zij in nauwe samenwerking met de gemeente, onder andere door de stad en provincie zowel nationaal als internationaal te belichten als toeristische bestemming, kennisknooppunt en vestigingslocatie voor het bedrijfsleven waar het bovendien aantrekkelijk wonen en werken is.

Directie

Mevrouw B. Risselada

Raad van Toezicht
De heer J. de Jeu (voorzitter)
Mevrouw C.A. Bos
De heer P.L. Bregman
Mevrouw I. Walinga

Visie

In 2003 is Marketing Groningen opgericht als hét bureau voor de toeristische marketing van Groningen. Inmiddels is Marketing Groningen veel meer dan merkenbouwer alleen, en fungeert het ook als verbinder tussen en inspirator voor verschillende belanghebbende partijen op het gebied van toerisme en economie. Hierbij kun je denken aan partijen als de Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Economic Board Groningen, Gemeente Groningen, Provincie Groningen en vele startups. De taken van Marketing Groningen zijn ook uitgebreid met het economische domein, City of Talent. Samen werken zij aan een gezonde positie voor Groningen als pionier en werkplaats voor duurzame projecten waaronder energietransitie en healthy ageing.  

Stichting Marketing Groningen

De VVV Groningen, de exploitatie van de Martinitoren, UIT Groningen en Stichting de Verhalen van Groningen zijn ook onderdeel van Marketing Groningen.
Lees verder >>>

Contact

Stichting Marketing Groningen
Gedempte Zuiderdiep 22
9711 HG Groningen
tel.: 050-3199750
e-mail: secretariaat@marketinggroningen.nl

Afspraak bij Marketing Groningen? U kunt uw auto het beste parkeren in parkeergarage Rademarkt.

Deel deze pagina