Toolkit Space to create your future

Space to create your future is een internationale campagne waarin aankomende internationale studenten kennis kunnen maken met Groningen als dé studentenstad. Het doel van de campagne is om (internationale) studenten die naar Groningen komen om te studeren enthousiast te maken over stad en ommeland. Op de socialkanalen zal content gedeeld worden welke de mogelijkheden uitlicht die Groningen biedt voor (internationale) studenten.

Met een optimistische kijk op de wereld is Groningen dé stad en regio waar je wilt wonen en studeren. Groningen biedt namelijk (internationale) studenten de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen en ontplooien: de plek waar je richting kunt geven aan de toekomst, jouw toekomst. Oftewel, space to create your future.

Groningen: plek voor positieve groei

Groningen experimenteert, onderzoekt en werkt aan 21e-eeuwse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Hier krijgt talent volop de ruimte om de wereld te veranderen, dankzij:

  • het ruime studieaanbod van excellente kennisinstellingen;
  • de goede samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijven in de stad en regio;
  • en de uitstekende carrièrekansen en alles wat de stad te bieden heeft.

Groningen heeft alles in huis om jouw toekomst een enorme boost te geven; tijdens je studententijd, maar zeker ook daarna.

Experience Groningen

De eerste stap naar een mooie toekomst begint bij het begin en is bovendien ook nog eens verrassend eenvoudig. Vanuit je vertrouwde omgeving kun je op je gemak kennismaken met het Groningse studentenleven. Met Experience Groningen heb je de kansen en mogelijkheden die Groningen (internationale) studenten biedt om hun eigen toekomst vorm te geven. De campagne heeft als doel om aankomende internationale studenten kennis te laten maken met Groningen als dé studentenstad. 

 

Download