Waarom gaat er niets boven Groningen?

vrijdag 02 november 2018

Waarom gaat er niets boven Groningen?

Op vrijdag 2 november is er een wederzijdse inspiratieochtend georganiseerd in de Let's Gro tent op de Grote Markt. Onderwerp van de sessie: hoe zetten we Groningen neer als sterk merk.

Al dertig jaar voert Groningen trots de slogan 'Er gaat niets boven Groningen' in haar vaandel. Niet overdreven om te zeggen dat er wat betreft regiomarketingslogans ook niets boven Groningen gaat. Maar, elke stad of regio is inmiddels getransformeerd tot merk en staat te trappelen om een plekje vooraan te veroveren. Nu is het dringen geblazen. Dus, hoe moet Groningen zich profileren? En, hoe moet Marketing Groningen zich in dit krachtenveld opstellen? Kortom, hoe zet je Groningen in de toekomst neer als sterk merk.

Voor deze sessie hebben we een oproep gedaan aan alle samenwerkingspartners en belanghebbenden om mee te denken over waarom er niets boven Groningen gaat en waarom over 10 jaar nog steeds niet? Samen met 120 anderen hebben we een inspirerende ontbijtsessie gehad om de highlights van Groningen aan te stippen.

Ook interessant voor Merk Groningen is het 5G netwerk, bekijk hier het filmpje

 

Deel deze pagina