Uw bedrijf in de stadsgids 2019?

donderdag 21 februari 2019

Uw bedrijf in de stadsgids 2019?

We zijn achter de schermen druk bezig met de nieuwe editie van de stadsgids 2019. Inmiddels zijn er al meer dan 100 ondernemers in de stad die zich hebben aangemeld voor het gidsje dat erg geliefd is onder toeristen en winkelend publiek. De gids wordt verspreid bij o.a. VVV Groningen, participerende bedrijven (hotels, restaurants & winkels) en worden meegegeven tijdens persreizen en arrangementen. In totaal worden er ca. 65.000 gidsjes gedrukt en verspreid, waarvan 25.000 Duitse gidsjes. 

De stadsgids is al jaren een vast onderdeel van de promotionele producten van Marketing Groningen en is een ideaal middel om je bedrijf bij bezoekers aan Groningen onder de aandacht te brengen. Het biedt de toerist alle informatie die hij/zij nodig heeft tijdens een bezoek aan de stad. Van shopping tot musea en attracties, van evenementen tot hotels en restaurants; elke categorie is vertegenwoordigd. Aanmelden? Lees dan even verder.

Wat is er mogelijk?
Doordat Marketing Groningen geen winstoogmerk hanteert kun je tegen een aantrekkelijk tarief participeren in de producten die ter promotie van Groningen worden ontwikkeld. Ten eerste is er een basispakket dat bestaat uit een uitgebreide bedrijfsvermelding op toerisme.groningen.nl (zie foto onderaan). Hier mag jouw bedrijf toch niet op ontbreken? De website trekt namelijk meer dan 1.000.000 unieke bezoekers per jaar en wordt in iedere campagne en uiting van Marketing Groningen aangehaald. De NAW-gegevens, telefoonnummers, link naar je website, e-mailadres en de precieze locatie van jouw bedrijf worden weergegeven. Daarnaast kun je een bedrijfsvermelding en 3 foto's toevoegen. Ook kun je extra eigenschappen en faciliteiten toevoegen en bestaat de mogelijkheid om je bedrijf in meerdere categorieën op de website te vermelden. Aanmelden voor een online bedrijfsvermelding kan het gehele jaar door. Daarnaast kan het online basispakket uitgebreid worden met een vermelding in de stadsgids, waarvoor aanmelden nog mogelijk is! 

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden? Neem contact op met Tom de Vries via: t.devries@marketinggroningen.nl of bel: 050 - 31 99 766. Hij verzorgt jullie perfecte online presentatie op toerisme.groningen.nl. Daarnaast loopt hij alle stappen met je door om alles uit de vermelding te halen en het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Voor een vermelding in de stadsgids is aanmelden nog mogelijk tot 1 maart 2019 

Let op: Voor een vermelding in de stadsgids dien je ook het basispakket af te nemen bij Marketing Groningen. De online informatie wordt 1 op 1 overgenomen in de stadsgids. 

Download hier de informatiebijlage >>

Deel deze pagina