Regiotour Oldambt en Eemsdelta

donderdag 20 december 2018

Regiotour Oldambt en Eemsdelta

Marketing Groningen bezoekt de regio's in de provincie

Om de bindings- en aantrekkingskracht van de provincie te versterken is het van groot belang dat de verschillende regiomarketingorganisaties goed met elkaar samenwerken. Zodoende bezoekt het team van Marketing Groningen met enige regelmaat de regio's. De tweede regiotour was op 20 december en vond plaats in Oldambt en Eemsdelta.

Op het programma in Oldambt stond een kennismaking met team Marketing Oldambt en een presentatie over de werkwijze en de activiteiten. Vervolgens kregen we een rondleiding door de voormalige strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. Onlangs heeft hier het festival Grasnapolsky plaatsgevonden. Momenteel wordt het gebouw gereed gemaakt als evenementen- en horeca locatie. Laatste onderdeel in Oldambt was de Oude Remise in Bad Nieuweschans. Het prachtige oude pand wordt weer tot leven gebracht door de Graanrepubliek die het graan weer volop tot smaak laten komen.

In de regio Eemsdelta werden we welkom geheten in het nieuwe restaurant de Basiliek in het historische centrum van Appingedam. Na de lunch gingen we door naar het MuzeeAquarium en maakten we kennis met het team van Top van Groningen. Het laatste bezoek was aan het project Marconi in Delfzijl. Met het project wil de gemeente het stadscentrum van Delfzijl weer verbinden met de Waddenzee.

De eerstvolgende regiotour gaat naar de Veenkoloniën en Westerwolde en later in het jaar naar Groningen en Midden-Groningen.

Meer weten over de regio's? 
Regio Westerwolde
Regio Veenkoloniën
Regio Westerkwartier
Regio Waddenland
Regio Oldambt
Regio Midden-Groningen
Regio Eemsdelta

 

 

Deel deze pagina