Marketing Groningen en Noorderland maken Groningen Special

vrijdag 22 februari 2019

Marketing Groningen en Noorderland maken Groningen Special

Lifestylemagazine Noord-Nederland vertelt het ultieme Groningen gevoel


Ieder jaar brengt Marketing Groningen een magazine uit om bezoekers te informeren en te inspireren over de regio. Dit jaar is de samenwerking aangegaan met Noorderland om een Groningen Special uit te brengen. Een logische keuze omdat beide partijen aan Groningen verbonden zijn. De special beschrijft het ultieme Groningen gevoel en geeft alvast een kijkje in de keuken met prachtige beelden.

De redactie van Noorderland laat weten: "Het is voor ons heel waardevol om onze handen ineen te slaan met het team van Marketing Groningen. Beide willen we het liefst zoveel mogelijk mensen bekend maken met ons mooie Noorderland en de veelzijdigheid van onze regio. Deze samenwerking heeft geleid tot een bomvolle Groningen-special die tevens het dikste nummer ooit is van Noorderland. Hoe leuk dat het magazine volledig is gemaakt en geproduceerd in het noorden. Met maar liefst 148 pagina's aan uittips, interviews met markante noorderlingen, leuke winkels, restaurants en dorpjes in de provincie.”

Over Noorderland
Ontdek Noorderland. Dat staat centraal in het lifestylemagazine over Noord-Nederland. Noorderland schrijft al 12 jaar over het goede leven in Groningen, Friesland, Drenthe en de Noordoostpolder. Acht keer per jaar kunnen lezers genieten van reportages over verrassende bezienswaardigheden in het Noorden, schitterende natuurgebieden, stad & land, culturele hoogtepunten, leuke uit-tips en interviews met bijzondere noordelingen. Het is een magazine voor iedereen die het Noorden een warm hart toedraagt. De Noorderlandlezer is, net als de redactie, breed geïnteresseerd, actief, nieuwsgierig en onderneemt graag leuke activiteiten in de regio.

 

 

 

Deel deze pagina