Nieuwe namen Noorderslag

donderdag 16 november 2017

Nieuwe namen Noorderslag

De organisatie van muziekfestival Noorderslag, dat volledig in het teken staat van Nederlandse popmuziek, heeft opnieuw een aantal namen bekend gemaakt van bands en artiesten die zaterdag 29 januari een van de podia in De Oosterpoort beklimmen. Het gaat onder andere om Kraantje Pappie, Wende  en Maan. 

Ook nieuw op de line-up zijn onder andere Josylvio, Colin Benders, Rosemary & Garlic, Traudes en DOOL. Eerder was al bekend gemaakt dat ook Boef, Roxeanne Hazes en Dakota naar Groningen afreizen.

Noorderslag viert de successen van de Nederlandse popmuziek. Hoogtepunt is de uitreiking van de Popprijs. Die ging vorig jaar naar Martin Garrix.

Festival Noorderslag is een onderdeel van Eurosonic Noorderslag, dat vorig jaar nog werd uitgeroepen tot 'Beste Festival'. Tijdens Eurosonic staat Groningen op 17, 18 en 19 januari in het teken van Europees muziektalent. Elk jaar wordt er één Europees land uitgelicht, tijdens ESNS 2018 ligt de focus op Denemarken. Noorderslag vindt na Eurosonic plaats op zaterdag 20 januari in De Oosterpoort in Groningen.

Deel deze pagina