Tweede Leisure Academy succes!

donderdag 07 maart 2019

Tweede Leisure Academy succes!

Op 7 maart heeft de tweede Leisure Academy plaatsgevonden. De Leisure Academy is een initiatief van de Groningen City Club, Toeristisch Groningen en Marketing Groningen en is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die actief of geïnteresseerd zijn in de toeristische branche. De bijeenkomst heeft tevens een netwerkfunctie voor deze voor de Groningse economie veelbelovende sector.

De vrijetijdseconomie is booming en ook Groningen gaat goed. Op allerlei fronten zijn ondernemers, verenigingen en overheden hard aan het werk om van Groningen de mooiste stad en provincie te maken. Tijdens de bijeenkomst is gesproken over plannen van ondernemers die in de komende jaren maar liefst 9 themaroutes gaan ontwikkelen. Het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) was aanwezig en sprak over de verwachte verdubbeling van bezoekersaantallen in 2030 en gaf een kijkje in het Perspectief Bestemming Nederland 2030 en de mogelijkheden die dit landelijk, maar ook Groningen kan bieden.

Verder is gesproken over actuele thema’s zoals de herontwikkeling van het culturele erfgoed en de aansluiting op grotere events. Kortom, 'Waar liggen kansen en mogelijkheden, welke rol pakt de ondernemer en hoe kan er gezamenlijk een visie worden gemaakt op toerisme? Het is een informatieve, inspirerende en vooral praktische bijeenkomst geworden, waar alle input van waarde is geweest. Want, een gouden toekomst maken we samen.', aldus de Leisure Academy.

Wil je ook bij de volgende Leisure Academy zijn? Meld je aan via de website groningerondernemersacademy.nl

Deel deze pagina