International Bloggers Meet-up: Meet the Neighbours

woensdag 09 november 2016

International Bloggers Meet-up: Meet the Neighbours

Het Groningse bloggersduo NotsoStuffy heeft deze editie van het Let’s Gro Festival verschillende international bloggers uitgenodigd uit Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Duitsland en België om onze stad op een andere manier te leren kennen. De meet-up wordt georganiseerd met medewerking van verschillende partijen als de gemeente, Marketing Groningen, Groningen Airport Eelde, OVBG en plaatselijke hotels en horeca.

De bloggers krijgen de kans de stad Groningen te ontdekken met een groep bloggers uit het noorden tijdens Let’s Gro. Ze krijgen de gelegenheid ons te vertellen hoe ze tegen Groningen aan kijken en hoe Groningen zich het beste internationaal kan vermarkten met behulp van bloggers. Hoe kijken ze naar onze stad en wat onderscheid ons van andere steden? 

Het is een besloten bijeenkomst met een beperkt aantal plaatsen voor internationale bloggers, noordelijke bloggers, genodigden en aanmeldingen die een toegevoegde waarde hebben. De bijeenkomst wordt geopend met een korte presentatie en welkomstwoord door stadsgids en Groningen-kenner Titus Akkermans, waarna een kennisuitwisseling volgt. De bloggers vervolgen het programma met een speciaal ingerichte dag met o.a. een stadstour langs highlights zoals de Martinitoren en het Groninger Museum en logeren in verschillende hotels die allen een bijdrage hebben geleverd dit evenement met een klein budget te kunnen financieren.

Meer informatie op:
https://letsgro.nl/program/internationale-bloggers-meetup 

 

Deel deze pagina