Hampshire Hotel Groningen Centre verkozen tot ‘Beste Hotel’

zaterdag 07 januari 2017

Hampshire Hotel Groningen Centre verkozen tot ‘Beste Hotel’

Het Hampshire Hotel Groningen Centre is verkozen tot ‘Beste Hotel van Groningen’. Het gaat om een onderscheiding van de boekingswebsite Hotels.nl.

Hotelgasten die in Groningen overnachtten waren vorig jaar het meest tevreden over hun verblijf in het Hampshire Hotel Groningen Centre. Het hotel kreeg een gemiddelde reviewscore van 8.4.

Volgens Hotels.nl is dat te danken aan de uitstekende ligging van het hotel en het feit dat het er netjes en schoon is. Gasten prijzen bovendien de gastvrijheid van het personeel, het ontbijt en de ideale ligging.

Hotels.nl baseert de lijst van beste hotels op de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van de boekingswebsite. In 2016 hebben 43.000 hotelgasten een review ingevuld.

De stad Groningen is ondertussen ook een nieuw hotel rijker: begin januari werd langs de A7 bij transferium Hoogkerk Hotel Van der Valk geopend. Het hotel telt 125 kamers, waaronder een familiekamer, twee kamers voor lang verblijf, twee wellness-suites en een kamer voor een mindervaliden. Op de eerste verdieping zitten 11 zalen voor vergaderingen, feesten, partijen en bruiloften.

www.hampshirehotelgroningencentre.com

Deel deze pagina